Direktlänk till inlägg 19 februari 2012
Vi närmar oss Fettisdagen! En riktig semla skall ätas med varm mjölk, så kallad "hetvägg". Jag har haft lika mycket mandelmassesmet (riven mandelmassa, lite smulor av semelbullens innankråm och vispad grädde rejält ihopblandat) som grädde i mina semlor. Det är ju mandelsmeten som är godast! Jag bakade bara en varsin semla, men i formatet GIGANTISK! Lillskrutten fick också smaka, han älskade semelbulle uppluckrad i varm mjölk. Jag hoppas han inte får problem med magen av mjölken nu bara...
Glad Fettisdag på er!
Var kommer ordet "semla" ifrån?
I dag kastar jag mig ut i det okända. Med skräckblandad förtjusning. Först på dagordningen blir att försöka lokalisera den dator som av misstag, på nåt sätt, fått mina senaste tre års studieanteckningar överförda till sig från mitt usb, som nu är tom...
Jag sitter på biblioteket idag, och tittar ut på snön som ruskar ner i stilla mak. Jodå, jag pluggar lite också. Om en vecka ska rapporten om 6 sidor samt bilagor lämnas in. Jag har långt ifrån läst all litteratur än, jag har inte lyssnat av och tran...